​Håndlavet og 100 % plantebaseret is af havre- og mandelmælk

AllGood er håndlavet og 100 % plantebaseret is. Isen er både laktosefri og glutenfri samt testvinder hos Politiken. Vores unikke blend af havre- og mandelmælk giver isen sin unikke cremede konsistens, som er kendt fra italiensk is. Så hvis du er på udkig efter lækker vegansk is, er du kommet til det rette sted. Vi har desuden modtaget et kvalitetsstempel fra Dansk Vegetarisk Forening.

AllGood fås pt. i 4 spændende varianter. Vores dygtige ismagere har omhyggeligt udvalgt råvarerne og udviklet en rå iscreme for at sikre dig den bedste veganske is-oplevelse. De 4 varianter af plantebaseret is er:

Vanilla – med vores eget Vanilla blend

Chocolate – med vegansk Premium kakao blend

Mango – med søde mangofrugter

Strawberry – med solmodne jordbær

Hvorfor laver vi vegansk is?

Flere og flere mennesker lever vegansk eller mælkefrit. Nogen har taget et aktivt valg, mens andre er allergiske overfor traditionelle mejeriprodukter. Uanset din baggrund har vi arbejdet hårdt på at udvikle en vegansk is, som på både smag og konsistens er ligeværdig med de mælkebaserede. Vi stillede os selv det spørgsmål: Hvorfor skal veganere ikke kunne nyde samme gode kvalitet?

Med AllGood ønsker vi at gøre det lettere for danske veganere og laktoseintolerante at finde fødevarer af høj kvalitet, som passer til netop deres livsstil. Derfor har vi produceret en lækker plantebaseret is til dig.

Køb vegansk is af de bedste råvarer hos os

Vil du gerne forhandle smagfuld plantebaseret is i din café, restaurant eller supermarked, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vores mål er, at alle danskere kan spise vegansk is af høj kvalitet – både i hjemmet og ude på en café eller restaurant.

Kontakt os for mere information på telefon: 53 70 09 87 eller mail: is@isogco.dk, så vender vi tilbage så snart vi kan.

Dansk Vegetarisk Forening

Se også​...