Håndlavet italiensk is – gelato og sorbetto

Hvis du har besøgt Italien, har du formentlig også smagt en ægte italiensk is – eller en gelato som det hedder i Italien. 

Italiensk is er kendt over hele verden, og det er ikke uden grund. Det er en blød og cremet is fyldt med god smag, og den falder altid i god jord hos både store og små is-spisere.

Italiensk is lavet efter gamle romerske traditioner og opskrifter

Gio is er håndlavet italiensk is (gelato), der er inspireret af gamle romerske opskrifter og traditioner. Kendetegnet ved lige netop denne is er, at den har en levere fedtprocent end traditionel flødeis. 

Derfor er den også et rigtigt godt alternativ til dig, der ønsker at skære ned på fedtet eller spare på kalorierne, men som samtidig ikke ønsker at gå glip af en god kvalitets-is fyldt med smag. 

Samtidig er den også velegnet til dig, der synes, at en flødeis godt kan have en tendens til at blive lidt for tung.

Vælg mellem
​to forskellige
​typer italiensk
​is

Hos Gio is har vi to typer italiensk is: gelato og sorbetto. Disse to typer is findes i et utal af spændende varianter. 

Gelato er lavet på en mælkebase og er dejligt cremet – typisk den man kender fra romerske gelateriaer. Sorbetto er en læskende sorbetis med en god og frisk smag – lavet af ægte frugter og bær.

Du kan smage vores autentiske italienske is i restauranter, caféer og supermarkeder i hele Danmark, og længere nede på siden kan du se vores store udvalg af italiensk is.

Artigianale gelato italiano

​Gelato

Den verdensberømte italienske is, som man kender fra romerske gelateriaer​

Sorbetto

Dejlig frisk italiensk is lavet af ægte frugter og bær.

Hvordan bliver hjemmelavet Gio is lavet?

Når vi laver italiensk is, tager vi altid udgangspunkt i dansk mælk, som tilsættes friske og helt naturlige råvarer. Gio is indeholder derfor heller ikke nogen kunstige farvestoffer. Derfor vil vores pistacieis fx opleves mere lys end pistacieis fra andre is-mærker, da vi henter pistacien til isen hos et lille familiedrevet landbrug på Sicilien, som vi har et mangeårigt samarbejde med.

Isen laves helt fra bunden og håndtappes skånsomt på vores mikro-ismejeri. For at isen opnår sin bløde og cremede konsistens, begrænser vi luftindholdet så meget som muligt.

Kvalitetsstempel fra Dansk Vegetarisk Forening

Ved produktionen af italiensk is går vi meget op i, at vi altid bruger gode og friske råvarer. Derudover har vi et kvalitetsstempel fra Dansk Vegetarisk Forening. 

Vi har nemlig også et bredt udvalg af veganske is til dig, der har fravalgt mælk og/eller æg af forskellige årsager.

Gelato & Sorbetto

Se også​...

Kontakt os for køb af lækker italiensk is eller yderligere information

Er du interesseret i at blive forhandler af vores hjemmelavede italienske is, fx i din restaurant eller i dit supermarked? Så skal du ikke tøve med at kontakte os. Det gælder også, hvis du ønsker at høre mere om vores priser, smagsvarianter, ingredienser eller noget helt andet. Vi besvarer gerne alle de spørgsmål, du måtte have omkring vores is.

​Du kan med fordel ringe til os på tlf. 53 70 09 87, men du kan også skrive til vores e-mail is@isogco.dk, hvis det passer dig bedre. Så vender vi tilbage til dig med en besvarelse på din henvendelse så hurtigt som muligt.