Bornholmsk is fra danske Jersey køer

Svaneke Is er bornholmsk is (flødeis) fra danske Jersey køer – lavet helt uden kunstige farvestoffer og kunstige aromaer. Svaneke Is startede i 2007 som et lille ismejeri i Svaneke på Bornholm. Siden dengang har vi været tro mod vores principper om at fremstille god, hjemmelavet og dansk is med udgangspunkt i de bedste råvarer.

Se den flotte omtale vi  har fået på nedenstående link:

Udlejer af sommerhuse på Bornholm: Svaneke Is er et hit på ferien!

​Kommer din vej forbi Svaneke på Bornholm håber vi, at du vil kigge forbi vores butik på torvet og se, hvordan vi laver vores lækre is og andre bornholmske specialiteter.

Vi har også forhandlere andre steder i Danmark, hvis du ønsker at købe den bornholmske is.
​​

Lækker dansk is med naturlig smag

Iscremen til bornholmsk is består kun af æg, sukker, honning, Jersey fløde og Jersey mælk. ​Honningen kommer fra den lille bornholmske by Ibsker, og får sin fantastiske cremede konsistens fra brugen af æggeblommer og æggehvider. 

Vi lader os inspirere af klassiske opskrifter af hjemmelavet gammeldags is. Hos Svaneke Is gør vi en dyd ud af kun at bruge råvarer af allerbedste kvalitet.

Ring til os og hør mere om dansk is

Vil du gerne smage dansk is af højeste kvalitet? Så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi informerer dig gerne om priser, smagsvarianter, ingredienser og meget andet.

Kontakt os for at bestille bornholmsk is til forretningen eller supermarkedet på telefon: 69 15 37 40 eller mail: info@svaneke-is.dk, så vender vi tilbage med mere information hurtigst muligt.

Sødet med bornholmsk honning​

is med naturlig smag​...

Om Svaneke Is​

Svaneke Is startede i 2007 som et lille ismejeri i Svaneke på Bornholm. Siden dengang har vi været tro mod vores principper om at fremstille den fineste hjemmelavede jersey flødeis, med udgangspunkt i de bedste råvarer.

Kommer din vej forbi Svaneke på Bornholm, håber vi at du vil kigge ind i vores ismejeri på torvet og se hvordan vi laver vores is.​

Svaneke is er klassisk håndlavet flødeis, der er skabt af de bedste råvarer. Mælken og fløden fås fra bornholmske jerseykøer, og vi søder isen med lokal bornholmsk honning. Æggene giver vores is den unikke cremede oplevelse.

Vores enkle fremstillingsproces giver isen smagen af de råvarer vi bruger. Vi benytter ingen kunstige farve- eller smagsstoffer.​

Se også​...

KONTAKT SVANEKE IS​

Telefon: 69 15 37 40

E-mail: info@svaneke-is.dk