Svaneke Is

Flødeis fra Bornholmske Jersey køer

Svaneke is startede i 2007 som et lille ismejeri i byen Svaneke på Bornholm. Siden dengang har vi været tro mod vores principper om at fremstille den bedste hjemmelavet danske is med udgangspunkt i de bedste råvarer.

Lækker dansk is med naturlig smag

Iscremen til Svaneke is består kun af æg, sukker, honning, Jersey fløde og Jersey mælk. ​Honningen kommer fra den lille bornholmske by Ibsker, og isen får sin fantastiske cremede konsistens fra brugen af æggeblommer og æggehvider. Da vi ikke benytter andre stabilisatorer, men kun æg er der væsentligt mindre luft i Svaneke is end andre flødeis. Svaneke is er faktisk fuldstændig som hjemmelavet is – kan ikke gøres bedre. 

Vi lader os inspirere af klassiske opskrifter af hjemmelavet gammeldags is. Hos Svaneke Is gør vi en dyd ud af kun at bruge råvarer af absolut allerbedste kvalitet. Mælken og fløden fra de Bornholmske Jerseykøer smager af mere end mælk fra andre køer og har fra naturens side et højere indhold af vigtige næringsstoffer som protein og kalcium. Vaniljen er soltørret vaniljestænger fra Mexico, Kakaoen til chokoladeisen er den bedste kvalitet fra Tabasco i Mexico – hovedområdet for kakao og Chokolade. Kakaopulveret er uden allergener og uden tilsætningsstoffer og har op til 90 procent flere antioxidanter end billigere kakao.